Kompanistræde 2, 8800 Viborg    Linkedin

  31 64 24 00     info@tinabachadvokater.dk

VelkommenNyhederNyheder fra husetNystartet advokatfirma i Viborg

Nystartet advokatfirma i Viborg

Tina Bach Advokater i Viborg

Jeg er stolt over at kunne annoncere åbningen af Tina Bach Advokater, hvor jeg officielt åbnede dørene den 1. oktober. Beliggende i Kompagnistræde 2, deler mit nye advokatkontor tag med investeringsselskabet VEXA og markerer et spændende kapitel i min karriere.

Efter at have været en del af Leoni Advokater i 14 år, er jeg nu iværksætter og stifter af Tina Bach Advokater. Mit nye erhvervsprojekt bringer et fagligt specialiseret advokatkontor til Viborg, med  særligt fokus på private og erhvervsdrivende inden for områderne køb og salg af bolig og erhvervsejendomme samt gældssaneringer.

Jeg ser virkelig frem til at arbejde tæt sammen med Viborgs dynamiske erhvervsliv og lokalsamfundet, hvor mit mål er at levere skræddersyede løsninger og juridisk ekspertise til alle mine klienter.

Mit kontor er beliggende i hjertet af Viborg og vil fungere som et centralt knudepunkt for lokale mæglere, pengeinstitutter og øvrige klienter. Jeg ser frem til at styrke eksisterende relationer og opbygge nye samarbejder i det stærke erhvervsmiljø i og omkring Viborg.

Med åbningen af Tina Bach Advokater markeres ikke kun begyndelsen på en ny juridisk serviceudbyder i byen, men også et engageret samarbejde med lokale interessenter for at fremme juridisk ekspertise og service indenfor fast ejendom.

Jeg vil blive assisteret af mine to dygtige medarbejdere, Mette Gam og Tanja Skals Thomsen, der deler mit engagement for juridisk professionalisme og kundeservice.

Døren er åben og kaffe brygger vi gerne – kig forbi og hils på næste gang I er i byen.

Mine fremtidige kontaktoplysninger er:

Tina Bach
Advokat (H), indehaver
Adresse: Kompagnistræde 2, Viborg
Telefon: 31 64 24 00
Email: tb@tinabachadvokater.dk


Tina Bach Advokater
Kompagnistræde 2
DK-8800 Viborg

Tlf. +45 31 64 24 00
Mail: info@tinabachadvokater.dk

Firma

© 2023 · Tina Bach Advokater · Webdesign og fotografi af seemore.dk